Workshops

Heb jij zin om door zingen meer zelfvertrouwen te krijgen en hiermee aan de slag te gaan in een workshop van Trijntje Oosterhuis?

Meld je direct aan of lees hieronder eerst alle informatie!

< Terug naar de website

Workshops van Trijntje

De afgelopen jaren heb ik als zangcoach gewerkt bij onder andere The Voice of Holland, It Takes Two, Dream School, DanceSing, Miracles of Music en mijn eigen project, Soulful Mind Sessions. Het begeleiden van mensen om dat stapje extra te kunnen zetten, is een rol waar ik me zo goed bij voel, dat ik besloten heb om mijn eigen workshops te gaan geven. Dit ga ik doen op verschillende dagen op een prachtige locatie in Abcoude. De eerste editie op zondag 30 juni 2024 was zo snel volgeboekt, dat we er direct nieuwe workshopdagen aan toegevoegd hebben!

Ik geef al jaren workshops, maar nu voor het eerst ook voor particulieren in een openbare sessie. Door de jaren heen kregen we zoveel aanvragen binnen, dat ik dacht nu het moet er eindelijk echt een keer van komen!

Deze workshops richten zich niet alleen op zangtechniek, maar ook op het versterken van je zelfvertrouwen, teambuilding en persoonlijke groei. Ze zijn zelfs geschikt voor mensen die niet per se willen zingen maar wel op zoek zijn naar zelfontwikkeling.

Op alle dagen zijn er twee verschillende workshops. Eén voor onervaren zangers van 10:00 tot 13:00 uur en één voor de meer gevorderde zangers van 14:00 tot 17:00 uur. In beide workshops zal zelfontwikkeling centraal staan. De kosten bedragen € 250,- per persoon en de workshops bestaan uit groepen van 10-12 personen.

Alle deelnemers komen persoonlijk aan bod, waardoor je – op maat – advies krijgt van mij. Het persoonlijke karakter biedt goede omstandigheden om het beste resultaat te bereiken. Alle data op een rijtje en de ticketshops vind je hier
 

Zingen zit in mijn hart en in mijn bloed, maar ook ik ken vele situaties waar ik met knikkende knietjes op het podium stond en nog steeds. Je eigen grenzen vinden en opzoeken in zang is iets dat soms een klein duwtje in de juiste richting nodig heeft. Al jarenlang coach en adviseer ik mensen die graag willen leren zingen op alle mogelijke niveaus. Ik begeleid mensen die niet durven te zingen, geen volume denken te hebben, geen toon kunnen houden, moeite hebben hun ‘sound’ te vinden of simpelweg zichzelf niet durven te laten horen. Maar ook mensen die op amateur, ver gevorderd of juist professioneel niveau zingen en toch tegen bepaalde blokkades aanlopen kunnen enorme doorbraken in zichzelf maken.

Het is een dankbaar proces getuige te mogen zijn van het zelfvertrouwen wat mensen krijgen door hun stem te laten horen. Ik kijk er enorm naar uit om hier samen met jou aan te werken!

Heb jij ook zin om door zingen meer in je kracht te komen staan en hiermee aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in, want vol is vol!

Onthoud goed: iedereen kan zingen! 

Liefs, Trijntje

Trijntje als zangcoach

Trijntje als zangcoach bij Dream School
Trijntje over haar workshops bij Zondag op Vier
Zangworkshop
Zangworkshop - Als ik je laat gaan
Zangworkshop - TV Programma's