Trijntje Oosterhuis - 18 december 2015 - Heineken Music Hall

Trijntje Oosterhuis geeft op vrijdag 18 december 2015 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit maakte de zangeres woensdagavond 22 april bekend in het televisieprogramma De Wereld Draait Door. De kaartverkoop van het concert is direct gestart via deze website en 450 Primera winkels.

Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigt Nederland in mei op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Walk Along’. Het lied werd geschreven door Anouk. Het nieuwe album is op 15 mei verschenen. Via het bestelscherm is het nieuwe album te bestellen welke binnen twee weken gesigneerd wordt thuisbezorgd voor 15,- euro (inclusief verzendkosten).

Trijntje bruist van de energie en heeft weer veel zin om met haar band op pad te gaan. Tijdens het concert komen naast haar recente hits als ‘Walk Along’, ‘Ken Je Mij’ en ‘Knocked Out’ ook hits voorbij als ‘Vlieg Met Me Mee’, ‘Touch Me There’ en ‘Somebody Else’s Lover’.

“Het concert wordt een prachtige afsluiting van dit bijzondere jaar met het Eurovisie Songfestival en mijn nieuwe album dat komende maand verschijnt. De nieuwe nummers zijn te gek om live te spelen. Ik heb er waanzinnig veel zin in om er samen met mijn band weer een geweldige avond van te maken in de HMH.”, aldus Trijntje Oosterhuis.

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met grote namen als Burt Bacharach, Andrea Bocelli, Herbie Hancock en Lionel Richie. In 2013 bracht ze met Anouk als producer het album ‘Wrecks We Adore’ uit. Het album kwam op 1 binnen in de Album Top 100 en ze speelde in een uitverkochte HMH.

NPO Radio 2 presenteert
Trijntje Oosterhuis
Heineken Music Hall
18 december 2015

Zaal open: 18:30 uur
De aanvangstijd van de show wordt later bekend gemaakt.
Klik hier voor route-informatie naar de HMH.

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website en 450 Primera winkels in Nederland voor 35,- euro (exclusief servicekosten).

Via het bestelscherm is het ook mogelijk om een toegangskaart + het nieuwe album ‘Walk Along’ te bestellen. Binnen twee weken wordt het album gesigneerd bij je thuisbezorgd voor 15,- euro (inclusief verzendkosten). Kies voor de optie ‘toegangskaart + nieuwe gesigneerde cd “Walk Along” (50 euro).

Er zijn staanplaatsen en rolstoelkaarten verkrijgbaar.

Servicekosten zijn € 2,95 per toegangskaart.

Naar Trijntje homepage >>